Kinesisk ungdomsdag

38624f0cbb5d4df8822fb0cd79ba707c

Ungdomsdagen
4. mai-bevegelsen, som en viktig historisk begivenhet som fremmet et vendepunkt i kinesisk historie, utløste nytt håp for den kinesiske nasjonen.Patriotisme er kjernen i vår nasjonale ånd.Ungdommens flamme brenner.La oss elske den fantastiske sivilisasjonen til den kinesiske nasjonen i 5000 år, tjene moderlandet med hardt arbeid og investere i den store saken for å bygge den kinesiske nasjonen!
"En ung mann er klok, et land er klok, en ung mann er rik, landet er rik, en ung mann er sterk, landet er sterk, en ung mann er uavhengig, et land er uavhengig, en ung mann er fri , hans land er fritt, hans ungdom er fremgang, hans land er i fremgang, hans ungdom er bedre enn Europa, hans land er bedre enn Europa, hans ungdom er sterkere enn jorden.Da skal landet regjere på jorden.»Liang Qichaos profeti var fortsatt i ørene hans.
I den mektige vårbrisen bølger fjerde mai-ånden over Kinas land.I dette magiske landet er hver vår for alltid gravert med minnet om den fjerde mai-bevegelsen.Hver ny generasjon med unge mennesker har lys i øynene, drømmer i hjertene og bærer ansvaret og troen som er betrodd av familie- og landfølelser...


Innleggstid: mai-04-2022