nasjonaldagen

nasjonaldagen

Nasjonaldagen er en lovfestet høytidsdag etablert av et land for å minnes selve landet.De er vanligvis landets uavhengighet, undertegning av grunnloven, fødselen av statsoverhodet eller andre viktige merkedager;noen er helgendagen til landets skytshelgen.

Den 2. desember 1949 godtok det fjerde møtet i den sentrale folkeregjeringskomiteen anbefalingene fra den nasjonale komiteen for den kinesiske folkepolitiske rådgivende konferansen og vedtok "Resolusjonen om nasjonaldagen til Folkerepublikken Kina."Det er nasjonaldagen til Folkerepublikken Kina.

Høytidsbetydning: Nasjonalt symbol: Nasjonaldagsjubileet er et trekk ved moderne nasjonalstater.Den dukket opp med fremveksten av moderne nasjonalstater og ble spesielt viktig.Det ble et symbol på et uavhengig land, som gjenspeiler staten og regjeringen i dette landet.
Funksjonsutførelse: Når den spesielle markeringsmetoden til nasjonaldagen blir en ny og universell høytidsform, vil den ha funksjonen å gjenspeile samholdet i dette landet og nasjonen.Samtidig er den storstilte feiringen på nasjonaldagen også en konkret manifestasjon av regjeringens mobilisering og appell.
Grunnleggende egenskaper: Å vise styrke, styrke nasjonal selvtillit, legemliggjøre samhørighet og utøve appell er de tre grunnleggende egenskapene ved feiringen av nasjonaldagen.

Nasjonaldagsferieaktiviteter: militærparade holdt på nasjonaldagen 2019. Militærparaden for 70-årsjubileet for grunnleggelsen av New China er den første nasjonaldagens militærparade for sosialisme med kinesiske kjennetegn som går inn i en ny æra.Det er den første konsentrerte opptredenen etter reformen og omformingen av Folkehæren, og streber etter å fremheve tiden.trekk.

Nasjonaldagen, det vil si 1. oktober hvert år, er dette en festival som enhver kineser aldri vil glemme og ikke bør glemme.1. oktober 1949 ble New China offisielt født.Siden den gang har vi åpnet døren til en ny verden og innledet en ny og enorm verden.La oss feire denne store dagen sammen.


Innleggstid: 28. september 2021